Leer hoe je dit supersnelle recept voor een omelet met gebakken spinazie en verse kaas bereidt. Probeer het eens!
Dit recept voor een omelet met verse kaas en spinazie bevat weinig ingrediënten, is gemakkelijk te maken en, het beste van alles, kost niet veel tijd om te bereiden. Als je het resultaat eenmaal geproefd hebt, wordt het vast en zeker het ideale avondeten voor elke dag.
Stap voor stap recept:
Voor deze hartige omelet heb je drie eieren en een middelgrote kom nodig. Breek de eieren, klop ze goed en voeg zout, peper en een snufje nootmuskaat toe. Dat geeft alvast wat smaak. Doe een theelepel olijfolie in een koekenpan met antiaanbaklaag, giet de eieren erin en laat ze op middelhoog vuur bakken. Raak ze niet aan, ze bakken vanzelf.Misschien vind je dit ook leukMaak heerlijke aardappelkroketten: een voordelig en rendabel recept.Tips voor een perfecte kippenleverpaté: stap voor stap recept.
Terwijl de basis rustig bakt, bereid je de vulling en neem je een flinke handvol verse spinazie, die je in een andere pan doet met een scheutje olie en een beetje gehakte knoflook. Bak de spinazie kort tot hij slap wordt. Voeg vervolgens zout, peper en verkruimelde verse kaas toe.
Als de tortilla aan de onderkant stevig is maar aan de bovenkant nog sappig, schuif je hem voorzichtig op een bord. Voeg de lauwwarme spinazie en de kaas toe, die al begint te smelten, en vouw de tortilla dubbel of bedek hem met een tweede laag. Leg hem nog een minuut of twee in de pan. De kaas smelt, de tortilla wordt knapperig en alles blijft mooi bij elkaar en ziet er verleidelijk uit.
Serveer met een salade of een paar plakjes tomaat met olijfolie. Zo heb je snel