Doneren

Steun Nissa cafe met een donatie.

Doneer met liefde!

Tijdens de eerste Lockdown riepen wij nog heel vastberaden dat we het op eigen kracht zouden redden, maar nu (bijna een jaar later) is ook bij ons de spreekwoordelijke ‘bodem van de put’ in zicht. En als er iets is dat wij heel graag willen, dan is het deze ‘crisis’ overleven. Wij willen doorgaan met het creëren van onze droom: een fijne huiselijke plek, waar je je thuis voelt. Waar wij met liefde koffietjes zetten en jullie voorzien van ontbijtjes, taartjes en lunch. En dat alles met oog voor de wereld om ons heen. Dus zoveel mogelijk duurzaam, diervrij en biologisch. All vega(n) and all good!


Wij hebben het afgelopen jaar niet stilgezeten en zijn gaan bezorgen. Gratis en met liefde, waar mogelijk milieubewust op de fiets of e-scooter. We zijn alle dagen open gegaan en ook diner gaan bezorgen. Alles om te overleven. Ondanks dat wij pas 1,5 jaar open waren vóórdat wij vorig jaar maart onze deuren voor het eerst moesten sluiten, is het ons gelukt om bijna een heel jaar Corona te overleven. En we worden heel erg gelukkig van alle gasten die we regelmatig bij ons zien voor een coffee to go of om iets lekkers af te halen. Maar we moeten realistisch zijn…. Juist omdat we er zo hard voor werken, steeds onszelf opnieuw uitvinden en ons hoofd omhoog houden en onze rug recht, vallen we buiten een aantal tegemoetkomingen.

 

We waarderen elke donatie! Alle beetjes helpen! Hopelijk kunnen wij dan heel snel weer open en jullie fijne plekje in Hillegom zijn.

Direct doneren

BedragHappy new year

Nissa cafe is een paar dagen gesloten in het nieuwe jaar. Van 4 t/m 7 januari zijn wij gesloten voor afhalen en bezorgen. Vanaf 8 januari staan we weer klaar vanaf 9 uur!