Update 13 oktober

Lieve gasten,

We moeten wederom onze deuren sluiten en doen dat per direct. De boodschap is zorg voor elkaar, denk aan elkaar en vermijd contact. We hebben besloten om hier vanaf dit moment gehoor aan te geven en dus niet morgen open te zijn. Dit om er hopelijk voor te zorgen dat dit snel weer overgaat.

Wel gaan we weer bezorgen en wel op meer dagen. Gezonde, lekkere vegetarische en vegan maaltijden! Veel glutenvrije optie en dat allemaal gratis bezorgt in Hillegom e.o. Kijk op www.nissacafe.nl/bestellen

En tuurlijk, ook de koffie’s, sapjes en andere lekkere drankjes zijn weer af te halen! We houden je op de hoogte van wat we allemaal gaan doen. Ook horen we graag van wat je misschien mist, laat het ons vooral weten!

Ondertussen; denk aan jezelf, je omgeving en de wereld…misschien wel meer dan ooit!

Liefs, Joost en Jenneke

1 Reactie
  • Christa Portegies
    Geplaatst op 09:22h, 05 november Beantwoorden

    Ik heb een afwijkend verzoek. Wij hebben zaterdag een crematie. Daarna gaat een groep naar het strand..in 2 tallen. Thuis samenkomen kan niet We willen dan een 1pers hanteerbaar lunchpakketje meegeven. Broodje sapje fruit. Zien jullie dit als een mogelijkheid? Wat zou jullie oplossing zijn? En de prijs?
    Ben mobiel bereikbaar 06 55884695

Geef een reactie

Happy new year

Nissa cafe is een paar dagen gesloten in het nieuwe jaar. Van 4 t/m 7 januari zijn wij gesloten voor afhalen en bezorgen. Vanaf 8 januari staan we weer klaar vanaf 9 uur!